Olen koulutukseltani neuropsykologian erikoispsykologi, työterveyspsykologi ja työnohjaaja (STOry). Työurallani vuodesta 2004 alkaen olen syventynyt nimenomaan aikuisten ja nuorten neuropsykologiseen tutkimus- ja kuntoutustyöhön.

Erityisenä kiinnostuksen kohteen minulla on neuropsykologina aivovammojen sekä aivoverenkiertohäiriöiden jälkitilat sekä vireystilan ongelmat.

Vuosien saatossa olen saanut työskennellä neuropsykologina hyvin laaja-alaisesti erilaisten asiakasryhmien (aivoverenkiertohäiriöt, tapaturman jälkeiset aivo- ja niskavammat, neuropsykiatriset tilat, muistisairaudet, vireystilan häiriöt, MS-tauti, kehitysvammat, oppimisvaikeudet)  kanssa niin Keski-Suomen sairaanhoitopiirin palveluksessa kuin yksityisenä ammatinharjoittajana ja yrittäjänä.  Yhteistyötä olen tehnyt  mm. Kelan, Muisti-, Aivovamma- sekä MS-liittojen sekä TE- toimiston kanssa.  Aineenopettajan pätevyys ja koulutuskokemukseni antaa työhöni pedagogista näkökulmaa ja se on auttanut minua syventämään ymmärrystäni koulu- ja opiskelumaailmasta.  Asiakastyössä ja ylipäänsä elämässä minulle on merkityksellistä nähdä jokainen ihminen ainutlaatuisena yksilönä. Toimiva vuorovaikutus syntyy mielestäni toista arvostavasta ilmapiiristä, välittömästä kohtaamisesta ja luottamuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Harriet